Indbagt pizza med grønt
(2-3 pers.)
30 min. + 20 min. i ovnen
15 g gær
3 dl vand
2 tsk. salt
500 g hvedemel el. pizzamel
1 spsk. olivenolie
Fyld
250 g hel spinat
150 g rucola
150 g danbo, groftrevet
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
Tilbehør
Tomatsalat
Rør gær, vand og salt sammen. Tilsæt olie og mel, til du har en smidig dej, som du ælter helt glat og lader hæve 1 time. Del dejen i to og rul den ene del ud til en cirkel, som forbages i 10 min. ved 200°. Sauter spinat og rucola, til det klasker sammen, i lidt olie, drys med salt og peber og bland med revet ost. Læg dette fyld på den forbagte bund og rul den anden del af dejen ud, så den kan trækkes hen over fyldet. Trykkes godt sammen så den ikke "åbner" sig. Bages ved 200° i ca. 20 min., til den er gyldenbrun. Serveres med tomatsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv mere i samme stil...
Små calzonebrød og skinkepirogger
Sunde smil
Pizzahjerter