Opskrifter

Jordbærsalsa

Lørdag, 27. juni 2009af Redaktion
Dejlig sød-syrlig og lidt stærk salsa til grillmad, sandwich, tacos og wraps.

(4 pers.)

250 g jordbær
½ agurk
1 forårsløg
3 spsk. neutral olie
1 spsk. limesaft
1 spsk. honning
2 spsk. snittet basilikum
½ tsk. sambal oelek
½ tsk. salt

Skyl og nip bærrene. Skær jordbær og agurk i mindre tern. Skær løget i strimler. Bland olie, lime, honning, basilikum, sambal oelek og salt i en skål. Rør jordbær, agurk og løg i. Lad det marinere ca. 1 time på køkkenbordet. Salsaen kan holde sig 4-5 dage i køleskab.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Er du til det krydrede...
Jordbærchutney
Kryddersalt, citrussalt og chilisalt
Chilicreme