Laks i oste-skjul
(4 portioner)
4 laksefileter
100 g bacon
3 dl fløde
200 g Philadelphia-ost
Citronsaft
Persille
Lavkarbo blomkålsmos
1 blomkål
2 dl fløde
Smør
Salt
Peber
Muskat
Persille
Citronskiver
GLÆD DIG TIL EN SLANKE-SUCCES
Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda "risikere" at tabe dig.
Nordmændene kalder den slankestrategi for "Lav-karbo" (karbo = kulhydrater). Vi har adopteret ordet fra dem og serverer i de kommende uger masser af lækre lavkarbo-retter - både i bladet og på familiejournal.dk
Læg laksefileterne i et ildfast fad. Steg baconen. Kog fløden op og tilsæt Philadelphia-ost. Bland baconen i
ostesovsen og hæld den derefter over laksefileterne. Bag fisken i ovnen ved 200° i 30 min.
Skær blomkålen i mindre stykker. Kog stykkerne møre i fløden. Tilsæt smør og smag til med salt, peber og muskat.
Servér fisken med blomkålsmos og pynt den færdige ret med persille, citronskiver og lidt ekstra sprødstegt bacon.
Lavkarbo opskrift: Hanne Danielsen
Flere lavkarbo-opskrifter:
Blomkåls-couscous
Entrecote
Svinegodt med smør
Og til dessert:
Mørk mousse
Find masser af slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)