Kardemommepletter med hindbærfløde
(Ca. 24 stk.)
1 tsk. kardemommefrø
200 g mel
¼ tsk. salt
6 dl mælk
3 æg
Ca. 30 g smør til bagning
Honningskum
1 dl piskefløde
1 dl yoghurt 10%
2 tsk. blomsterhonning
Ca. 250 g friske, danske hindbær
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Stød kardemommekapslerne i en morter eller brug 1 tsk. stødt kardemomme. Bland kardemomme, mel og salt. Pisk halvdelen af mælken i, så der ikke er klumper. Pisk æggene og resten af mælken i. Steg pletterne i lidt smør 2-3 min. på hver side ved mellemvarme. Hold dem lune i ovnen.
Honningskum: Pisk fløden stiv og vend den med yoghurt. Smag til med honning og spis pletterne lune med skum og hindbær. Bageopskrift:
Find flere opskrifter her...
Små, krydrede havregrynsmuffins
Chokoladeboller
Tvebakkekage med hindbærfløde
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)