Tvebakkekage med hindbærfløde
6 æg
500 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
8 tvebakker
100 g hasselnødder
5 dl piskefløde
500 g let optøet hindbær
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og skummende og knus tvebakkerne. Hak hasselnødderne fint og vend dem i æggemassen sammen med tvebakkerne. Kom blandingen i en bradepande på 25 x 35 cm beklædt med bagepapir og bag den ved 175° i 45 min. Vend den varme kage ud på et fad, fjern bagepapiret og lad den afkøle. Pisk fløden til skum og vend hindbærrene i. Fordel hindbærskummet over kagen og server.
Bageopskrift: Inge Marie Agerskov
Find flere opskrifter her...
Monas norske æblekage
Chokoladevalnøddetærte med frugter
Marengslagkage
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)