Små, krydrede havregrynsmuffins
Ingredienser til muffins med havregryn
(24 stk.)
70 g havregryn
1¾ dl mælk
100 g mel
1½ tsk. bagepulver
1 knsp. salt
½ tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
1 æg
50 g muscavadosukker
50 g smeltet smør
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til havregrynsmuffins
Lad havregrynene udbløde i mælken i 10 min. og bland mel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme. Pisk æg og sukker sammen og rør det i havregrynene sammen med smørret. Tilsæt melblandingen og rør, til dejen er glat og fri for klumper. Fordel dejen i 24 mini muffinsforme og bag dem ved 200° i 15 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Klassiske blåbærmuffins
Birkesmuffins
Muffins med hindbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)