Pasta med porre og champignoner
(2 pers.)
20 min.
2 porrer
250 g champignon
1 spsk. olie
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. mel
½ dl mælk
100 g flødeost naturel
1 spsk. hakket estragon
½ tsk. salt
1 knsp. peber
250 g frisk pasta
Parmesan
Rens porre og champignoner og skær dem i skiver. Rist champignonerne i olien ved høj varme i 5 min. Tilsæt porre og hvidløg og lad dem stege med ved jævn varme i et par min. Rør melet i, tilsæt mælken under omrøring og lad det simre i et par min. Tilsæt flødeost, estragon, salt og peber og varm det hele forsigtigt igennem. Kog pastaen i letsaltet vand i 3-4 min. og vend den i sovsen. Server med friskrevet parmesan.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Flere gode pastaretter...
Pasta med ragout af svinekød
Pasta med skinke og gedeost
Pasta med skaldyr og asparges