Pasta med skaldyr og asparges
(4 pers.)
30 min.
300 g linguinepasta el. tilsvarende
1 bdt. grønne asparges
400 g blandede skaldyr (forkogte og uden skaller)
2 spsk. olivenolie
1 fed hakket hvidløg
½ rød chili hakket fint
200 g cherrytomater i halve
Revet skal og saft af ½ citron
Frisk purløg og basilikum til drys
Tilbehør
Grøn salat
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kog grønne asparges, hvor enderne er knækket fra, i saltet vand i 4-5 min. Varm olie en i gryde, kom hvidløg og chili ved og vend skaldyrene heri. Kom kogt drænet pasta og snittede asparges i og smag til med citron, salt, peber og halve tomater. Drys med purløg og basilikum. Server straks.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere pastaretter...
Pasta med spinatpesto og olivenxx
Fyldt pasta med artiskokker og cherrytomater
Pasta med svampe