Koteletter med grønkålsspelt
Ingredienser til koteletter med grønkålsspelt
(3 pers.)
3 koteletter
Salt og peber
Smør til stegning
2 dl perlespelt
300 g grønkål
50 g hvidløgsost
1 middelstærk rød chili
Fremgangsmåde til koteletter med grønkålsspelt
Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i smørret ved middelhøj varme 5-6 min. på hver side. Kog spelten i letsaltet vand i 10 min. og hæld vandet fra. Rip og hak grønkålen, bland den og hvidløgsost i spelten og lad det småsimre i 2-3 min. Hak chilien fint, drys den over og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Krebinetter med hvidkålssalat
Skinkeruller med svampe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)