(4 pers.)
750 g lammesmåkød i tern
20 g smør
20 g olie
1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
2 cm skrællet og revet ingefær
½ hakket chili el. lidt tørret knust chili
1-2 tsk. kraftig karry
1 dl grønne linser
½ l bouillon
Salt og peber
500 g spinat
3 forårsløg i ringe
½ dl cremefraiche 38%
Tilbehør
Ris
Brun kødet i smør og olie. Kom løg, hvidløg, ingefær, chili og karry ved. Hæld bouillon over, tilsæt linserne og kog under låg i 40 min. Tag låget af og lad det dampe lidt ind. Skyl spinaten og skær i mindre stykker. Hæld i gryden sammen med cremefraiche og lad det koge i 3 min. Drys med forårsløg i ringe og server med ris.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere gryderetter...
Krydret mørbradgryde
Italiensk grydesteg
Bøf stroganof