Birgits sirupskage
Ingredienser til Birgits sirupskage
115 g usaltet smør 115 g brun farin
3 æg
225 g mørk sirup
225 g mel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. stødt allehånde
½ tsk. salt
2 tsk. natron
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du
Rør smør og farin blødt, pisk æggene i et ad gangen og tilsæt siruppen. Bland mel, bagepulver, krydderier og natron og vend blandingen i dejen. Hæld dejen i en 15 x 25 cm stor form beklædt med bagepapir og bag den ved 175° i 60 min. Server kagen afkølet i skiver med smør eller cremefraiche og syltede ingefær.
Opskrift: Birgit Mikkelsen
Du finder meget mere julepynt, -håndarbejde og -mad fra Familie Journal her...
Julens klassikere
Vi har samlet alle de bedste juleopskrifter til en god gammeldags dansk jul med masser af hygge...