Opskrifter

Lukket pizza med svampefyld

Mandag, 30. juni 2008af X
30 min. + 20 min. i ovnen(2 pers.)1 portion pizzadej (el. du kan lave den selv af vand, salt, gær og hvede blandet lige dele med durum)500 g

30 min. + 20 min. i ovnen
(2 pers.)

1 portion pizzadej (el. du kan lave den selv af vand, salt, gær og hvede blandet lige dele med durum)
500 g svampemiks
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
Frisk timian
Olivenolie til stegning
2 dl færdig italiensk tomatsovs
300 g skyllet småbladet spinat
1 kugle mozzarella i skiver

Hvis du selv laver dejen, skal du lave den først og lade den hæve. Du kan jo også selv lave tomatsovsen (se tip). Steg børstede svampe i olie med skiver af løg, og når det er lysebrunt også med skiver af hvidløg. Rul dejen ud til to store cirkler og læg svampe, spinat og tomatsovs på. Slut af med mozzarella. Luk grundigt og stil i ovnen ved 275° i 5 min. Skru så ned og bag færdig ved 200° i 15 min.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen