Opskrifter
Nemme stegte ris i karry med rejer og ærter
Fredag, 12. marts 2010Opdateret 4. martsaf Anne Skovgaard-Petersen
Hvis du har en rest ris liggende, så kan du forvandle dem til en ny lækker ret med denne opskrift på karryris med rejer og ærter.

15 min
2 personer
Stegte ris i karry
2 porrer
4 stilke bladselleri
3 dl kogte ris (gerne en rest fra dagen før)
1 spsk. olie
1 spsk. karry
150 g rejer
100 g ærter
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Rens porre og bladselleri og skær dem i tynde skiver.
- Svits risene i olien sammen med karryen i 2 min.
- Tilsæt porre og bladselleri og lad det svitse med i yderligere 2 min.
- Vend rejer og ærter i og varm retten godt igennem.
- Smag til med salt og peber og server med et stykke groft brød.

Hovedretter
Kalkun i karry

Hovedretter
Kylling i karry med porrer