Chop suey med kylling
(4 pers.)
25 min
300 g kyllingefileter i strimler
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. rapsolie
3 spsk. oystersauce
2 peberfrugter i strimler
2 porrer i skiver
200 g hvidkål i strimler
225 g champignoner i skiver
3 dl hønsebouillon
1 spsk. majsstivelse
125 g bønnespirer
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Svits kyllingekød og hvidløg i olien ved høj varme, til det tager farve. Tag kødet og bland det med oystersaucen. Svits peberfrugter, porrer, hvidkål og champignoner ved høj varme, til de begynder at tage farve. Tilsæt hønsebouillonen og lad det koge op. Rør majsstivelsen ud med 2 spsk. vand, hæld i og lad koge i 2 min. Tilsæt kyllingekødet sammen med bønnespirerne og varm det godt igennem. Smag til med salt og peber og server med ris.
Opskrift: Kristina Miechels
PRØV OGSÅ
Majspaneret kylling med majsfritter
Quiche Lorraine