5 kg oksebov uden ben, skåret i store stykker direkte til udskæring
1 kg champignon
1½ kg gulerødder
3 poser perleløg (ca. 750 g) fra frost
1 bdt. timian
1 l suppe
Salt og peber
Champignoner renses og skæres i kvarte eller skiver. Gulerødder skrælles og skæres i skiver. Timian skylles, og bladene pilles af kvistene. Det hele lægges som bund i alubakker med løg, og kødet lægges over. Lidt suppe hældes i bunden af hver bakke, og kødet braiseres i ovnen ved 100° i 3-4 timer. Dette gøres helst samme dag, ellers skal det køles ned. Ved servering varmes det i alubakkerne i ca. 20 min. ved 175° i varmluftsovn og serveres med groft brød eller mos samt grøn salat med bønner.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Hvis du har lyst til dessert....
Kolde kokoskys
Tiramisu
Frugtsoufflé