Fisk med blomkål og broccoli
Opskrift på Lavkarbo/Low Carb-kost
Hver uge får du en Lavkarbo-opskrift med Familie Journal, så du nemt kan sammensætte en sund kostplan efter lavkarbo-principperne.
(4 portioner)
Ingredienser til fisk med blomkål og broccoli
600-700 g hvid fisk, gerne røget
1 blomkål
1 broccoli
1 spsk. smør
½-1 dl fløde
Salt og peber
125 g bacon
2-3 æg
Rucola
Køb det komplette Lavkarbo-tillæg i Familie Journals shop
Nu kan du købe Familie Journals andet tillæg medLavkarbo-kuren
som download.
Her får du en introduktion til
slankekuren samt
36 sider med
lækre opskrifter. Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo
Sådan gør du
Kog blomkål og broccoli møre. Blend dem til puré sammen med smør og fløde. Smag til med salt og peber.
Kog fisken. Steg baconen og kog æggene 5-7 min. Skær både æg og bacon i mindre stykker.
Anret tallerkner med blomkål-broccolipuré og rucola. Læg et stykke fisk midt på tallerknen. Pynt med ægge- og baconblandingen.
Retten kan serveres med gulerødder eller løg, som først svitses på en pande.
Lavkarbo-opskrift: Sofie Hexenberg
Low Carb eller Lavkarbo?
Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda "risikere" at tabe dig.
Denne slankestrategi er på engelsk kendt som "Low Carb", mens nordmændene kalder den for "Lav-karbo" (karbo = kulhydrater).
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød