Ingredienser til Lavkarbo-brød (brød uden mel)
(1 brød)
150 g græskarkerner
150 g sojaflager (kan købes i helsekostbutikker)
50 g valnødder
50 g mandler
1 dl sojamælk
6 æg
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Fremgangsmåde til Lavkarbo brød (brød uden mel)
Hæld alle ingredienserne i en blender. Blend massen i nogle sekunder - hvis du vil have et finere brød, blendes blandingen i lidt længere tid. Hæld massen i en lille brødform. Bages ved 180° i en time nederst i ovnen. Skær nogle skiver af brødet, når det er friskt, og frys dem ned. Tag et par skiver op om aftenen, hvis du gerne vil spise brød til morgenmad.
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Lavkarbo-opskrift: Ulrika Davidsson
Flere Lavkarbo-opskrifter:
Blomkåls-couscous
Laks i osteskjul
Tærtelækkeri
Og til dessert:
En fotryllende citronsorbet
Du kan se flere Lavkarbo-opskrifter her
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød