Mozzarella & skinke - og Fennikelsalat
MOZZARELLA OG SKINKE
(6 pers.)
3 kugler bøffelmælksmozzarella
12 skiver parmaskinke
½ dl olivenolie
50 g rucola
Salt og peber
Tilbehør
Durumbrød
Skær mozzarellakuglerne midt over og læg en halv med kuplen opad på hver tallerken. Draper skinken over og drys med rucola, salt og peber. Dryp med olie og server med brød. Drik let sauvignon blanc til.
FENNIKELSALAT
2 fennikelknolde
4 appelsiner
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Høvl fennikel på rivejern eller med kartoffelskræller. Det sidste hakkes fint. Appelsinerne skrælles med kniv ind til kødet og skæres i fileter. Vendes i fennikel med salt og peber. Ved servering dryppes med olivenolie.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere mad fra Rom...
Pasta Fazool
Tiramisu
Prøv også...
Letgravet laks med rogn og agurk
Skinkekokotte med spinatsalat