Kartoffelsuppe med krydderurteolie
Opskrift på kartoffelsuppe med krydderurteolie
(4 pers.)
2 fed hakkede hvidløg
1 hakket løg
2 spsk. olie
800 g kartofler i tern
1½ l grønsagsbouillon
200 g bacon i tern
10 basilikumblade
½ bdt. persille
1/3 dl olivenolie
Salt og peber
Tilbehør:
Groft brød
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Fremgangsmåde til kartoffelsuppen
Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt kartoflerne sammen med grønsagsbouillonen og lad det koge i 20 min. Rist baconternene sprøde på en varm pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kom basilikumblade, persille og olie i en morter, knus det og smag til med salt og peber. Blend kartoffelsuppen og smag den til med salt og peber. Servér kartoffelsuppen med bacontern, krydderurteolie og et godt
stykke brød.
Se bageopskrifter på masser af godt brød her