Opskrifter

Kartoffelsuppe med krydderurteolie

Søndag, 21. september 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Prøv en nem kartoffelsuppe med masser af smag til middag - servér med groft brød

Opskrift på kartoffelsuppe med krydderurteolie

(4 pers.)

2 fed hakkede hvidløg
1 hakket løg
2 spsk. olie
800 g kartofler i tern
1½ l grønsagsbouillon
200 g bacon i tern
10 basilikumblade
½ bdt. persille
1/3 dl olivenolie
Salt og peber

Tilbehør:
Groft brød

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til kartoffelsuppen

Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt kartoflerne sammen med grønsagsbouillonen og lad det koge i 20 min. Rist baconternene sprøde på en varm pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kom basilikumblade, persille og olie i en morter, knus det og smag til med salt og peber. Blend kartoffelsuppen og smag den til med salt og peber. Servér kartoffelsuppen med bacontern, krydderurteolie og et godt
stykke brød.

Se bageopskrifter på masser af godt brød her

Find flere gode opskrifter på mad, der tager 15-20 min. at tilberede