Pandestegt fisk med fyldig salat
(4 pers.)
45 min.
4 stykker fisk med skind (stegetorsk, rødfisk el. lign.)
3 spsk. olivenolie
6 courgetter i tynde skiver
1 stort fed hvidløg i tynde skiver
3 spsk. esdragonblade (friske)
200 g grønne linser (Le Puy)
Saften af ½ citron
4 store tomater
50 g rucola
Salt og peber
Drys courgetterne med salt og steg dem i noget af olien ved høj varme i 4 min. Tilsæt hvidløg, skru ned og læg låg på og lad det simre i 20 min. Rør esdragon i og lad det afkøle let. Kog linserne efter anvisning på pakken. Hæld vand fra og vend med lidt olie, citronsaft, salt og peber. Bland courgetterne i linserne sammen med tomater i skiver og skyllet rucola. Steg fisken på skindsiden i olie ved høj varme og anret den oven på linserne. Server straks.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med fisk...
Stegt torsk med persillepesto og broccolisalat
Grillet fisk med avocadosalat og ris
Sildehaj med skalotter og sukkerærter