Stegt torsk med persillepesto og broccolisalat
(4 pers.)
45 min.
4 stk. torskefilet a 150-200 g
20 g smør
Salt og peber
1 lille bdt. persille
40 g hasselnødder
½ skalotteløg
3-4 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 kg kartofler
1 buket broccoli
2-3 spsk. soltørrede tranebær
2-3 spsk. græskarkerner
3 spsk. cremefraiche krydret med persille, salt og peber
Begynd med kartoflerne. Skrub dem, skær i både og bag i ovnen ved 210° i 35 min. Blend persille, olie, løg, nødder, salt og peber. Damp broccolien i buketter og vend dem med krydret cremefraiche. Drys med tranebær og kerner. Steg torsken på skindsiden i 4 min. i smør. Læg dem oven på kartoflerne og stil i ovnen i 2 min. Drys med salt og peber og pynt med en klat pesto. Server resten af pestoen til og dyp kartoffelbådene heri. Server med salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere lækre retter med fisk...
Grillet fisk med avocadosalat og ris
Fisk i folie med tomatsalat
Grillet multe med spinat og sesambønner