Paprikakylling med sesambagte jordskokker
(2 pers.)
20 min. + 50 min. i ovn
4 kyllingeoverlår
3 spsk. majsgryn
1 spsk. paprika
2 tsk. salt
500 g jordskokker
2 fed hvidløg
2 spsk. sesamfrø
Salt og peber
50 g smør
Tilbehør
Tzatziki
Bland majsgryn, sesam, paprika og salt og vend kyllingelårene heri. Vask jordskokkerne, halver dem og læg dem i et ovnfast fad. Hak hvidløgsfeddene groft og drys dem over jordskokkerne sammen med sesam, salt og peber. Fordel smørret i klatter over jordskokkerne og læg kyllingelårene på en bagerist over fadet. Stil jordskokker og kylling i en forvarmet ovn ved 200° i 50 min. og server med en god tzatziki.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Enebærgryde
Stegt kylling med bagte gulerødder og broccolisalat
Krydret kyllingefad
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)