Pitabrød med köfte og tzatziki
(4 pers.)
25 min.
2 skiver hvidt brød
1 dl vand
400 g hakket lammekød
1 revet løg
1 fed presset hvidløg
2 spsk. hakket persille
1 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. hvedemel
Smør til stegning
1 agurk
1 spsk. salt
2 dl drænet yoghurt
2 fed presset hvidløg
Peber
8 pitabrød
Skær skorperne af brødet og udblød det i vandet. Bland kødet med brød, løg, hvidløg, persille, æg, salt og peber til en ensartet fars. Form små kødboller af farsen, og tril dem i melet. Steg kødbollerne i smør, til de er gyldne, ved middelhøj varme. Riv agurken groft og drys med salt. Pres vandet fra agurken, og bland den med yoghurt, hvidløg og peber. Lun pitabrødene, og server dem med köfte, tzatziki og blandet salat.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Lammesouvlaki på fladbrød
Mexicanske piroger