Hurtige nougatknuder
(40 stk.)
1 rl. butterdej
50 g nougat
50 g marcipan
25 g hasselnødder
Æggehvide til pensling
1 spsk. perlesukker
Del butterdejen i to plader og bland nougat og marcipan til en blød, ensartet masse. Hak hasselnødderne fint og rør dem i nougatmassen. Fordel nougatmassen på den ene butterdejsplade og læg den anden over. Rul over butterdejspladerne et par gange med en kagerulle og skær dem i strimler på 1½ x 10 cm. Sno strimlerne og bind dem sammen til en knude. Læg knuderne på en bageplade, pensl med æggehvide og drys med perlesukker. Bag knuderne ved 175° varmluft i 20 min. og lad dem afkøle.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
SUPERFLOT BRØDBOKS
Brødboks i superflot 50-retrostil fra Ib Laursen der holder dit brød frisk og appetitteligt.
Klik her for at købe den fine boks i shoppen (link fjernet)...
Find flere opskrifter her...
Grove æble-gulerodsmuffins
Nougatmousse med jordbær
Grovboller med mandler og chokolade
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)