Persillepaneret ørred
(2 pers.)
25 min.
2 x 200 g ørred el. laksefilet uden skind
50 g brødkrumme
2 spsk. hakket persille
Saften af ½ citron
1 spsk. olivenolie
40 g friskrevet parmesan
100 g salatblanding
100 g dadeltomater
½ mango
Citronolivenoliedressing, salt og peber
Tilbehør
Kartofler vendt i smør og hakket persille, salat
Drys ørreden med salt og peber. Kom brødkrumme, persille, citron, oliven og parmesan i en minihakker og bland til en jævn masse. Smør de to stykker fisk med denne masse og stil den i ovnen i 10 min. ved 200°. Skyl imens salaten og halver tomaterne. Anret på fad med bund af salat, herover tomater og til sidst tern af mango. Læg de to færdige fiskestykker ved eller over og server med kogte kartofler vendt i smør og persille.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere fisk...
Skærising med rosenkål og gulerødder
Pasta med tunsovs
Fisk med grønt og ris