Opskrifter

Aspargessuppe med knas

Lørdag, 27. juni 2015af Helle Brønnum Carlsen | Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Lækker aspargessuppe med knas af ristet pancetta og hasselnødder.

Opskrift på aspargessuppe med knas

(2 pers.)
1 bdt. grønne asparges
1 løg
½ l hønsebouillon
2 dl fløde
1 tsk. majsstivelse
50 g pancetta i skiver
50 g hasselnødder
1 dl tyk cremefraiche

Prøv også: Aspargessuppe med spinat og røget laks

Sådan laver du aspargessuppe med knas

Rens aspargesene, skær hovederne af og gem dem.

Pil løgene og dem skær i kvarte. Kog asparges og løg møre i bouillonen. Blend og si suppen.

Rør fløden med majsstivelse og rør det i suppen. Bring suppen i kog, til den jævner.

Rist pancetta i ovnen i 8 min. ved 220º. Rist hasselnødderne i ovnen i 5 min. ved 220º og hak dem groft.

Anret suppen med cremefraiche, aspargeshoveder, pancetta og nødder. Servér med lunt flutes.

Prøv også: Aspargessuppe med pocheret æg