Opskrifter
Asiatisk inspireret kylling med teriyaki og nudler
Onsdag, 27. januar 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Prøv denne kylling teriyaki med nudler, der er inspireret af asiatiske smage. Opskriften er til to personer.
30 min
2 personer
Ingredienser
2 kyllingefileter
1 lille rød chili
2 cm frisk ingefær
2 spsk. soja
½ bdt. koriander
150 g sukkerærter
2 spsk. teriyaki-sovs
200 g nudler
Sådan laver du kylling teriyaki med nudler
- Læg kyllingestykkene i et ovnfast fad.
- Pil og hak chilien. Skræl og riv ingefæren.
- Bland chili og ingefær med soja og hakkede korianderstilke, gem bladene til pynt.
- Sæt kyllingen i ovnen ved 210º i 20 min., til kyllingen er gennemstegt.
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
- Kom sukkerærterne i en gryde med 1 dl vand og damp dem i 30 sek.
- Hæld vandet fra og kom teriyakisovsen ved.
- Vend kogte, drænede nudler i gryden og anret som bund på to tallerkner.
- Læg kyllingen over, drys med korianderbladene og servér.