Fisk i kokoskarry
(4 pers.)
Det skal du bruge til fisk i kokoskarry
1 spsk. olie
2 løg
2 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
3 spsk. currypaste fra glas
1 ds. kokosmælk
Salt og peber
4 filetstykker
(torsk, kulmule el. brosme)
200 g friske, små tomater
½ bdt. koriander
Sådan laver du fisk i kokoskarry
Kom olien i en stor pande.
Pil og hak løg og hvidløg og steg dem i olien i 5 min. ved medium varme.
Tilsæt hakkede tomater, currypaste og kokosmælk og kog igennem. Smag sovsen til.
Skær fisken i mindre stykker, læg den i sovsen og lad det simre i 2 min. under låg, så fisken lige bliver gennemkogt.
Drys med korianderblade og halve, friske tomater.
Servér med ris og en frisk grøn salat.