Opskrifter

Koteletter chimichurri med kartoffelsufflé

Søndag, 17. januar 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Server dine koteletter på en ny og anderledes måde - her lavet i chimichurri og serveret med kartoffelsufflé.

(4 pers.)

Det skal du bruge til koteletter chimichurri med kartoffelsufflé

700 g kartofler
100 g gedeost
2 æg
Salt og peber
4 svinekoteletter
½ usprøjtet citron
1-2 chilier
1 lille bdt.
koriander
1 lille bdt. persille
2 fed hvidløg
2 tsk. vineddike
4 spsk. olivenolie

Prøv også: Klassiske koteletter i fad

Sådan laver du koteletter chimichurri med kartoffelsufflé

Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre.
Mos dem groft med en gaffel.
Rør dem sammen med blød gedeost, æg, salt og peber og kom massen i 4 smurte souffléforme.
Sæt dem i ovnen ved 180º i 25 min.
Drys koteletterne med salt og peber og steg dem ca. 6 min. på hver side.
Kom revet citronskal og -saft i en blender sammen med renset chili, koriander, persille, pillet hvidløg, eddike og olie.
Blend til en syrlig og kraftig chimichurri (latinamerikansk pesto).
Servér koteletterne med chimichurri, halve tomater og de varme souffléer.

Prøv også: Koteletter med grønkålsspelt