Opskrifter

Kyllingfilet med kålsalat

Torsdag, 3. marts 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Sojamarineret kyllingfilet serveret med lækker kålsalat til. Opskriften er bragt i Familie Journal.

(2 pers.)

Kyllingfilet med kålsalat

2 kyllingefileter
2 spsk. Ketjap
Manis-sojasovs
150 g selleriknold
1 avocado
½ dl cremefraiche
1 løg
2 fed hvidløg
100 g blomkål
1 spsk. olivenolie
100 g palmekål
1 nip chiliflager
½ usprøjtet citron
12 saltmandler

Prøv også: Kyllingfilet fyldt med citron-basilikum

Sådan laver du kyllingfilet med kålsalat

Gnid kyllingefileterne med sojaen.
Læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 225º i 20 min., til de er gennemstegte.
Skræl sellerien, skær den i tern og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 10 min.
Hæld vandet fra og blend selleri, avocado, cremefraiche, salt og peber.
Pil løg og hvidløg og skær dem i tynde skiver.
Steg skiverne sammen med blomkål i skiver i olien.
Skyl og snit palmekålen i fine strimler.
Steg dem med løgblandingen og krydr med chiliflager, citronsaft, salt og peber.
Anret mosen som bund, læg kålblandingen over, drys med mandler og giv stegt kyllingebryst til.

Prøv også: Kylling teriyaki