Sandras græskarboller
(12 stk.)
250 g græskar
25 g olie
25 g gær
1 dl mælk
1 æg
½ tsk. salt
1 dl ristede græskarkerner
40 g havregryn
300 g mel
Æg til pensling
Riv græskarkødet og svits det på en varm pande i olie. Rør gæren ud i mælken, tilsæt æg, salt, græskarkerner, græskarkød og havregryn og ælt dejen sammen med melet. Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min., form den til 12 boller og lad dem efterhæve i yderligere 30 min. Pensl med sammenpisket æg og bag bollerne ved 200° 25 min.
Bageopskrift: Sandra Mose
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
SILIKONEFORME TIL DINE MUFFINS
Muffinformene er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mormorbrød
Æltefrit grydebrød med sprød skorpe
Morgenboller med banan
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)