Mosters kransekage
OPSKRIFT PÅ MOSTERS KRANSEKAGE-KONFEKT
(10 personer)
200 g marcipan
100-150 g sukker
2-3 æggehvider
100 g mørk overtrækschokolade
PRØV OGSÅ: Hjemmebagt kransekage til nytårsaften
Sådan laver du kransekage:
Marcipan og sukker røres sammen og hviderne røres forsigtigt i. Massen skal være lind, men endelig ikke for tynd.
Massen puttes i sprøjtepose og sprøjtes på bageplade i små toppe og bages ved 185 grader i ca 15-20 min. eller til de er fint lysebrune.
De skal lige køle lidt af inden man tager dem af pladen.
Overtrækschokoladen smeltes, og kagerne dyppes i chokoladen kan evt. dyppes i krymmel.
Bageopskrift: Charlotte Kjøge
Ideer til sjove sommerlege:
Flade sten
Vakkelvorne drengestreger
10 superlækre chokoladekager - find din favorit
Flere fine kager...
Små hindbærtærter
Nødde-mazarintærte
Muffins med chokolade