Opskrifter

Mosters kransekage

Søndag, 1. august 2010af Redaktion
Kan du også huske en helt særlig slags kage fra barndommen ? For mig var det mosters kransekage-konfekt, der var noget helt specielt. Heldigvis har jeg stadig opskriften, så den får du her.

OPSKRIFT PÅ MOSTERS KRANSEKAGE-KONFEKT

(10 personer)

200 g marcipan
100-150 g sukker
2-3 æggehvider
100 g mørk overtrækschokolade

PRØV OGSÅ: Hjemmebagt kransekage til nytårsaften

Sådan laver du kransekage:

Marcipan og sukker røres sammen og hviderne røres forsigtigt i. Massen skal være lind, men endelig ikke for tynd.
Massen puttes i sprøjtepose og sprøjtes på bageplade i små toppe og bages ved 185 grader i ca 15-20 min. eller til de er fint lysebrune.
De skal lige køle lidt af inden man tager dem af pladen.

Overtrækschokoladen smeltes, og kagerne dyppes i chokoladen kan evt. dyppes i krymmel.

Bageopskrift: Charlotte Kjøge

Ideer til sjove sommerlege:
Flade sten
Vakkelvorne drengestreger

10 superlækre chokoladekager - find din favorit

Flere fine kager...
Små hindbærtærter
Nødde-mazarintærte
Muffins med chokolade