Courgettetærte
Ingredienser til Courgettetærte
(3 pers.)
1 færdig tærtedej
300 g courgetter
200 g champignon
1 løg
1 spsk. olie
2 fed finthakket hvidløg
1 spsk. harissa
Salt og peber
2 æg
1 dl fløde 9%
100 g feta
150 g bacon i skiver
Fremgangsmåde
Rul dejen ud og læg den i en 28 cm stor tærteform. Prik dejen med en gaffel og forbag tærtebunden i ovnen ved 200° i 15 min., til den er gylden. Skær courgetter, champignon og løg i tern og svits dem i olien sammen med hvidløg. Tilsæt harissa og smag til med salt og peber. Pisk æggene med fløden og smuldr fetaen heri. Fordel courgettefyldet i tærtebunden, hæld æggemassen ved og læg baconskiver over. Bag tærten ved 215° i 25 min. og servér den evt. med en god tomatsalat til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kyllingepie
Fyldte sesampandekager