Skinkegryde med salvie og hvidløg
(3 pers.)
20 min. + 35 min. i gryden
550 g skinkekød
1 spsk. smør
3 dl bouillon
2 hakkede fed hvidløg
1 ds. flåede tomater
3 blade frisk salvie
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
2 porrer
Tilbehør
Ris
Gulerødder
Skær kødet i mindre stykker og brun dem i smørret. Tilsæt bouillon, hvidløg, tomater, salvie, salt og peber. Lad retten småsimre under låg i 35 min. Skær porrerne i ringe og lad dem koge med i yderligere ca. 10 min. Smag til med salt og peber og server med kogte ris og dampede gulerødder.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Indbagt skinke og svampe
Ovnstegt skinke med små kartofler og to salater
Skinke med rødvinskanel, sky og pærer