Opskrifter

Skinkegryde med salvie og hvidløg

Torsdag, 21. oktober 2010af Redaktion
Lækker gryderet til 3 personer

(3 pers.)
20 min. + 35 min. i gryden

550 g skinkekød
1 spsk. smør
3 dl bouillon
2 hakkede fed hvidløg
1 ds. flåede tomater
3 blade frisk salvie
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
2 porrer

Tilbehør
Ris
Gulerødder

Skær kødet i mindre stykker og brun dem i smørret. Tilsæt bouillon, hvidløg, tomater, salvie, salt og peber. Lad retten småsimre under låg i 35 min. Skær porrerne i ringe og lad dem koge med i yderligere ca. 10 min. Smag til med salt og peber og server med kogte ris og dampede gulerødder.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Indbagt skinke og svampe
Ovnstegt skinke med små kartofler og to salater
Skinke med rødvinskanel, sky og pærer