Grønne asparges med rogncreme og toast
(4 pers.)
(25 min.)
1½ bundt grønne asparges
1 dl cremefraiche 18%
1 dl cremefraiche 38%
2 spsk. mayonnaise
1 lille, hakket skalotteløg
2 dråber tabasco
150 g stenbiderrogn
Salt og peber
4 skiver toastbrød
Citroner til garnering
Tilbehør
Ristet brød
Knæk enderne af aspargesene. Kog dem i saltet vand i 5 min. Rør cremefraiche med mayonnaise, løg, tabasco, salt, peber og stenbiderrogn (gem lidt til pynt). Dup aspargesene tørre i et viskestykke. Anret dem på tallerknerne, hæld dressingen over og pynt med citron.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grønne asparges med pocherede æg
Aspargesdip med ostekiks
Asparges med rosenpeber-mayonnaise
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)