(4 pers.)
1 bundt grønne asparges, ca. 225 g
1 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
1 dl cremefraiche
Ostekiks
100 g revet, mellemlagret ost
Små, usødede kiks
Skyl aspargesene, skær enderne af og skær dem i ca. 3 cm lange stykker, gem hovederne. Lad stilkene simre i olivenolie ved svag varme ca. 10 min., til de er møre. Køl dem af. Miks asparges, cremefraiche og salt med stavblender eller i foodprocessor og smag til med salt. Kom dippen i en skål med de små hoveder langs kanten. Læg kiksene på en bageplade og fordel osten. Sæt pladen højt oppe i ovnen 3-4 min. ved 250°. Server dippen til kiksene.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lakseruller med avocadocreme og kaviar
Grøn spinatsuppe med pesto
Bacalao og artiskokpesto
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)