Chokoladetoppe
Opskrift på chokoladetoppe
(ca. 25 stk.)
Bunde
2½ æggehvider
250 g marcipan
Fyld
1 dl piskefløde
2 spsk. smør
175 g mørk chokolade 70 %
Evt. ½-1 spsk. kaffe- el. orangelikør
Overtræk
175 g mørk chokolade
1 spsk. smør
Vild med kager
Hvis du - ligesom os - elsker kage, så vær med i vores kageunivers 'Jeg elsker kage' på Facebook - se mere herPisk æggehviderne til skum. Riv marcipanen og vend den i æggehviderne. Sæt dejen i ca. 25 små toppe på bagepapir. Bag bundene ved 175° i ca. 10 min. og lad dem køle af. Kog fløde og smør op, tag det af varmen, rør den hakkede chokolade i og rør, til den er smeltet. Rør evt. likør i. Lad det køle af. Hæld massen i en plastpose, klip lidt af det ene hjørne og sæt små toppe på kagebundene. Stil kagerne på køl. Smelt chokolade og smør og rør chokoladen glat, dyp kagerne i chokoladen og sæt dem på bagepapir.
Har du mere lyst til muffins? Se vores store galleri med opskrifter på massevis af muffins her
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.