Maskintorsk
Ingredienser til maskintorsk
(4 pers.)
600 g torskefiléter
2 spsk. mel
Salt og peber
2 porrer
Ca. 150 g selleri
Sauce
2½ dl fløde
1 tsk. karry
20 g smør
Fremgangsmåde til maskintorsk
Skær filéterne i mindre stykker og fjern småben. Bland mel og krydderier og vend fisken deri. Skyl og snit porrerne. Skær sellerien i små tern eller riv den groft. Læg porrer og selleri i bunden af et smurt, ildfast fad og læg fiskestykkerne oven på. Pisk fløde og karry sammen og hæld det over. Fordel smør i små klatter og sæt fadet i ovnen ved 225° ca. 20 min., til fisken er mør.
Servér med løse ris eller kartofler.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Fish & chips
Tomatbagt fisk med fennikel
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)