Courgettesalat med pinjekerner
Ingredienser til courgettesalat med pinjekerner
(4 pers. - forret eller tilbehør)
4 små, grønne courgetter
4 spsk. pinjekerner
½ potte basilikum
75 g hel parmesan
Dressing
2 skalotteløg
½ tsk. chiliflager
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde til courgettesalat med pinjekerner
Skyl courgetterne og skær dem i tynde skiver på langs. Det gøres bedst med en kartoffelskræller.
Dressing: Pil og hak skalotteløgene og bland med chili, olie, citronsaft, salt og peber. Hæld dressingen over courgetteskiverne. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er let brunede, og drys dem over salaten. Top med flager af parmesan (den skæres også bedst med kartoffelskrælleren) og friske basilikumblade. Servér med brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Grønt i grønt med grillet kylling
Tunsalat med koriander og bagte tomater
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)