Grønt i grønt med grillet kylling
Ingredienser til salat med grillet kylling
(4 pers.)
2 hele kyllingebryststykker med skind og ben
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 bakke vårsalat (feldsalat)
1 hjertesalat
1 håndfuld rucola
1 håndfuld frisésalatblade
1 bdt. radiser
½ blomkål
1 bdt. forårsløg
1-2 små sure sommeræbler
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde til salat med grillet kylling
Gnid kyllingestykkerne med olivenolie, salt og peber og steg dem i ovnen ved 210º i 20-25 min., til de netop er gennemstegte. Skyl og pluk alle bladene og slyng dem tørre enten i salatslynge eller i et viskestykke, som slynges udenfor, da der kommer ganske meget vand ud.
Rens radiser og blomkål og skær dem i tynde skiver.
Snit forårsløgene i skrå skiver. Udkern æblerne og skær dem i både. Vend løg, kål, radiser og æbler i den sammenrystede dressing, og lige inden servering vendes de mange grønne blade i. Pynt med udskårede stykker af kylling og server med brød og kølig rosé.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Koldthævet hvedebrød
Tunsalat med koriander og bagte tomater
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)