Brownie med citron
Ingredienser til brownie med citron:
200 g smør
200 g chokolade
4 æg
225 g sukker
2 tsk. vaniljeekstrakt
100 g mel
125 g flødeost
40 g flormelis
½ dl lemoncurd
2 æggeblommer
1 spsk. mel
Prøv også: Chokolademuffins med flødeskum
Fremgangsmåde:
Smelt smørret, hak chokoladen og rør den i den varme smør.
Del æggene og pisk blommerne med sukker og vanilje.
Bland mel og chokoladesmør i æggesnapsen og pisk hviderne stive.
Vend æggehviderne forsigtigt i dejen og fordel den i en form på 18 x 30 cm beklædt med bagepapir.
Rør flødeosten med flormelis, lemoncurd og æggeblommer.
Sigt melet i og fordel osteblandingen i klatter over browniedejen.
Træk en spisepind gennem lagen, så der dannes et mønster, og bag kagen ved 160° varmluft i 35 min.
Lad kagen blive helt kold og servér.