Laks med dildmarinade
Ingredienser til laks med dildmarinade:
(3 pers.)
650 g små kartofler
1 bdt. dild
1 skalotteløg
2 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
500 g laksefileter
Salt og peber
1 broccoli
250 g rosenkål
1 bdt. forårsløg
1 spsk. olivenolie
½ usprøjtet citron
Prøv også: Grillet laks med blomkålscouscous
Fremgangsmåde:
Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15 min.
Hak dild og løg fint og bland det med citronsaft og olie.
Læg laksen i en bradepande beklædt med bagepapir, fordel dildmarinaden over og krydr med salt og peber.
Rens broccoli og rosenkål og skær forårsløg og broccoli i mindre stykker.
Bland grøntsagerne med kartofler, olivenolie og 2 tsk. revet citronskal, fordel blandingen rundt om laksen, bag den ved 200° i 20 min. og servér.