Opskrifter

Grøn mazarinkage

Onsdag, 22. maj 2019Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Mmm... Denne lækre mazarinkage er overtrukket med mørk chokolade og toppet med pistacienødder. Bedre bliver det næsten ikke!

Ingredienser til grøn mazarinkage:

(12 pers.)

200 g sukker
150 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 æg
1 tsk. mandelessens
1 tsk. grøn konditorfarve
1½ dl rapsolie
1 dl kogende vand
75 g mørk chokolade
25 g usaltede pistacienødder uden skal

Prøv også: Mazarinkage med banan og karamelglasur

Fremgangsmåde:

Bland sukker, mel og bagepulver.
Rør æg, mandelessens, grøn farve og olie i.
Hæld det kogende vand i og pisk i 1 min.
Kom dejen i en smurt tærteform på 24 cm i diameter og bag kagen ved 180˚ varmluft i 30 min.
Hak chokoladen, fordel den over den varme kage og lad den smelte.
Drys med hakkede pistacienødder og lad chokoladen sætte sig.

Se også: Hurtig opskrift på rabarbertærte