Pull apart-krydderurtebrød
Ingredienser til pull apart-krydderurtebrød:
(1 brød)
-
10 g gær
-
3 dl vand
-
1 tsk. salt
-
1 spsk. sukker
-
4 spsk. olivenolie
-
500 g durummel
Fyld:
-
50 g smør
-
1 fed hvidløg
-
1 bundt
-
kruspersille
-
5 stilke frisk
-
timian
-
180 g revet
-
mozzarellaost
Prøv også: Hvidløgsnaan
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt, sukker, olivenolie og mel og ælt dejen godt sammen. Dæk dejen til og stil den på køl 6-8 timer. Lad dejen temperere på køkkenbordet i 30 min. Rør smør med presset hvidløg og hakkede krydderurter. Rul dejen ud til en firkant på 32 x 40 cm på et meldrysset bord, fordel smør og ost over dejen og skær den ud i 20 firkanter. Læg firkanterne oven på hinanden og læg hele stakken i en brødform beklædt med bagepapir. Dæk brødet til og lad det efterhæve i 30 min. Bag brødet ved 200° i 25-30 min. og servér det lunt.
Prøv også: Hjemmebagt løgbrød