Opskrifter

Italiensk nøddekage

Tirsdag, 2. november 2010af Redaktion
Skøn dessert til festen

(4 stk. - 30 pers.)

800 g blendede hasselnødder
20 æg
700 g sukker
400 g smeltet smør
Kornene af 2 vaniljestænger
Lidt flormelis til drys

Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med sukker i 10 min., til det er helt lysegult. Kom vaniljekornene i og fold hasselnødderne i dejen sammen med smeltet, afkølet smør. Pisk hviderne stive og fold dem i. Kom dejen i fire smurte, bagepapirforede forme og bag ved 180° i 50-60 min. Kan fryses. Kan pyntes med sigtet flormelis og kan serveres med færdigkøbt is el. flødeskum samt frisk frugt.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav en middag med...
Skaldyrstærte til forret
Braiseret skinkesteg med citron og oregano til hovedret

Se artiklen "Buffet til rund fødselsdag" her...