Opskrifter
Brombærsyltetøj med rabarber
Lørdag, 16. august 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Gør de hjemmebagte boller endnu bedre med hjemmelavet brombærsyltetøj med rabarber.
Opskrift på brombærsyltetøj med rabarber
125 g rabarber
250 g brombær
150 g rørsukker
1 stang vanilje
3 kardemommekapsler
1 tsk. Nonoxal
Hjemmebagte boller på familiejournal.dk
Luftige boller bagt på hvedemel Karens koldhævede bollerFremgangsmåde til syltetøj
Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker.
Kom rabarber, brombær, rørsukker, den flækkede vaniljestang og kardemommen i en tykbundet gryde.
Varm langsomt op og lad det småsimre under låg i 10 min.
Tag låget af og giv syltetøjet yderligere 10 min. og tilsæt Nonoxal.
Kom det varme syltetøj på glas og luk dem straks til.
Vi elsker jordbær og rabarber!
Vi elsker jordbær og rabarber!