Opskrifter
Brownie-muffins med valnødder
Søndag, 2. februar 2020Af Beagle Iuel-Brockdorff. Foto: Bjørn JakobsenFoto: Bjørn Jakobsen
Brownie smager fantastisk, og det bliver ikke mindre lækkert, når man kan nyde en brownie som muffin. Her får du opskriften på lækre brownie-muffins med valnødder.
Ingredienser til brownie-muffins med valnødder:
(16 stk.)
- 100 g smør
- 125 g sukker
- 2 dl mælk
- 3 æg
- 250 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 portion grunddej
- 1 dl kakao
- 2 spsk. lys sirup
- 100 g mørk chokolade
Se også: Skønne brownies
Glasur:
- 200 g flødeost
- 50 g blødt smør
- 2 spsk. flormelis
- 2 spsk. kakao
Prøv også: Kaffebrownie
Pynt:
- Valnøddekerner
Fremgangsmåde:
Smelt smørret, og rør det sammen med sukker i en skål. Tilsæt mælk og æg. Bland mel og bagepulver sammen, og bland det med smørblandingen.
Rør sigtet kakao, sirup og hakket chokolade i dejen, og kom den i formene.
Se også: Chokolademuffins
Bag ved 225° i 25 minutter. Glasur: Pisk flødeost og smør sammen, og tilsæt sigtet flormelis og kakao.
Sprøjt glasuren på de kolde kager med en sprøjtepose, og pynt med valnøddekerner.
Prøv også: Brownie med citroncreme