God Jul-kage
200 g færdig kransekagemasse
100 g dessertmasse med pistaciesmag
1 æg
2 æggehvider
Chokoladecreme
60 g pasteuriserede æggeblommer
½ dl fløde
75 g sukker
100 g mørk chokolade 70%
Pynt
Hvid overtræk
Små sukkerhjerter til dekoration
Kransekagemasse og dessertmasse røres sammen med 1 æg. 2 æggehvider piskes stive og vendes sammen med massen. Massen fyldes i en springform med en diameter på ca. 24 cm. Bages ved 175° i ca. 45 min. Den mørke chokolade til chokoladecremen hakkes. Fløde, sukker og æggeblommer koges og simrer til en lidt tykkere konsistens. Hældes over den hakkede chokolade, og cremen røres sammen. Cremen afkøles 5-10 min. og smøres på bunden. Kagen pyntes med små sukkerhjerter, og God Jul skrives med Odense Hvid Overtræk.
Opskrift: Odense Marcipan (link fjernet) (link fjernet)
Flere lækre "julegodter...
"Bonderøvens børnegløgg"
Fest- og adventskage
Julemuffins