Opskrifter

Stegt kylling med avocadosalat

Fredag, 15. januar 2021Af Pia Andreassen, Foto: Martin Tanggaard Foto: Martin Tanggaard
Skal aftensmaden være lavet på kort tid? Så prøv denne hverdagsret med stegt kylling og avocadosalat.

Opskrift på stegt kylling med avocadosalat

(2 personer)

  • 2 store kyllingebrystfileter
  • Olivenolie til stegning
  • Salt og peber
  • 2 hjertesalater
  • 1 avocado
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille rødløg
  • ½ spsk. honning
  • ½ spsk. dijonsennep
  • 2 spsk. olivenolie

Tilbehør:

  • Bagte kartofler
  • Cremefraiche 5 %

Prøv også: 3 retter med kylling, du nemt kan lave

Fremgangsmåde:

Afpuds kyllingefileterne, og dup dem tørre. Brun dem i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Skru ned for blusset, og steg yderligere ca. 5 minutter på hver side.

Prøv også: Kylling i æggewrap

Skær hjertesalat i kvarter, og fordel i 2 skåle. Skær avocado og peberfrugt i tern og løget i ringe, og anret det hele i skålene.

Rør honning, sennep og ½ spsk. vand sammen. Tilsæt olie under omrøring, og smag til med salt og peber.

Hæld dressingen over salaten og servér straks, evt. med bagte kartofler og lidt cremefraiche til.

Prøv også: Kylling i fad med rosmarin og peberfrugt