Pariserbøffer
Opskrift på Pariserbøffer
(2 personer)
- 300 g hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- ½ rødløg
- ½ spsk. dijonsennep
- 1 spsk. Worcester-shiresauce
- 1 knsp. peber
- 4 skiver toastbrød
- Smør og olivenolie til stegning
Tilbehør:
- 4 æg
- 8 skiver syltede rødbeder
- ½ rødløg
- 3 spsk. kapers
- 2 spsk. revet peberrod
- Salt og peber
- Blandet grøn salat
Prøv også: Klassisk pariserbøf med hele molevitten
Fremgangsmåde:
Rør kød og salt, til det bliver sejt. Hak et helt rødløg fint, og tag halvdelen fra til pynt. Bland resten af rødløget i kødet sammen med sennep, Worcestershiresauce og peber. Form farsen til 4 små bøffer.
Skær skorperne af brødet, og læg bøfferne ovenpå. Klem farsen godt ned om brødkanten, og rids bøffernes overflade med en skarp kniv. Steg pariserbøfferne med kødsiden nedad i en blanding af smør og olie i 6-7 minutter. Steg dem på brødsiden i et par minutter, til brødet er gyldent og sprødt.
Læs også: 3 nemme og smagfulde hverdagsretter
Tilbehør: Spejl æggene. Skær rødbeder i tern, og anret al tilbehøret på og omkring de nystegte pariserbøffer. Spis en grøn salat ved siden af.
Prøv også: Hakkebøffer og grøntsager i fad